Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Translate

P.B.V. = ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΠΡ. ΚΛΙΝΤΟΝ.....Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ DNA....!!!!( BINTEO )

  Η επιβεβαίωση  ήρθε από  τό στόμα τού Προέδρου τών ΗΠΑ, Μπ. Κλίτον όταν επισκέφτηκε τήν `Ελλάδα τό 1999......!!! Τότε προσπάθησαν τά κανάλια νά τό κρύψουν αλλά   κρατήθηκε  τό απόσπασμα τής  ομιλίας του....!!!!   Στόν   λόγο που απηύθυνε,αποχαιρετώντας τους Έλληνες και κυρίως τους πολιτικούς και επιχειρηματίες που τον συνόδευαν και ο οποίος μεταδόθηκε απ'ευθείας από την τηλεόραση,ξεκίνησε λέγοντας:

<<Όλοι οι λαοί της γης ,γεννετικά είναι ίδιοι εκτός από το 0,2% >> και συνέχισε μετά την άσχετη αυτή δήλωση του,την ομιλία του με οικονομικά και άλλα θέματα.

Ποιοί είναι λοιπόν αυτοί οι άνθρωποί και γιατί το ανέφερε μόνον στην χώρα μας ?

Υποθέτω ότι σίγουρα μίλησε για τους πραγματικούς Έλληνες πού έχουν το γονίδιο "Έψιλον".Μόνο που ο πρόεδρος έκανε λάθος στο ποσοστό,που δεν είναι 0,2% όπως ανέφερε,αλλά 1,6% (120 εκατομμύρια περίπου σε όλο τον κόσμο).Σύμφωνα με μελέτες καθηγητών αιματολογίας,έχει αποδειχθεί ότι από το ποσοστό αυτό ορισμένοι έχουν επιπλέον και κάποιο άλλο συστατικό στο αίμα τους,που οι αρχαίοι μας πρόγονοιτο ονόμαζαν ΙΧΩΡ,το "αίμα των θεών".Αυτοί είναι περίπου τα 1,5 εκατ  και ονομάζονται "Ενσαρκωμένοι Έψιλον"

Δείτε τό βίντεο....!!!!
 

`Ας θυμόμαστε καί αυτό πού είπε ό τ. Πρ.Τής Δημοκρατίας κ Σαρτζετάκης << είμαστε ~ `Εθνος ανάδελφον >>


Αποτέλεσμα εικόνας για σειριος


«Δεν προήρχοντο από το σπέρμα, αλλά αντιθέτως το σπέρμα προήλθε από αυτούς» (Αριστοτέλης: Μετά τα Φυσικά, 7,30)
Η άποψη πως το Ελληνικό γένος προέρχεται από άλλον πλανήτη δεν είναι καινούρια αλλά έχει τις ρίζες της στους ενδόξους προγόνους μας όπου κατά πολλούς ερευνητές είχαν αρκετά πιο προηγμένη τεχνολογία από αυτήν που κάποιοι θέλουν να πιστεύουμε.
Αναφορές για το γένος των Ελλήνων γίνονται από τον Αριστοτέλη, Πλάτων, Όμηρο αλλά και
πολλούς ακόμη μέσα από τα κωδικοποιημένα για πολλούς κείμενά τους. Εδώ θα πρέπει να επισημάνουμε πως με τον όρο Έλληνα δεν εννοούμε τον άνθρωπο όπου είναι γεννημένος στην Ελλάδα καθώς ο Έλληνας είναι είδος.
Αν πράγματι δεχθούμε τα λεγόμενα των ενδόξων προγόνων μας (και δεν είναι λίγα), εύκολα υπάρχει μια «λογική» εξήγηση για τη καταγωγή μας: Ελληνική Πελασγική Φυλή. Οι Ανδρομέδειοι πριν από εκατομμύρια χρόνια, με τους εξελιγμένους κατοίκους του Αστερισμού του Λαγού και του Κυνός, έστειλαν μια ειδική ομάδα που είχε σαν αποστολή να δει σε τι κατάσταση ήταν ο πλανήτης Γη.
Οι απεσταλμένοι, έφτασαν στη Γη με τρία διαστημόπλοια και διαπίστωσαν πως οι άνθρωποι δεν είχαν εξελιχθεί καθόλου.
Μόνο ο άνθρωπος του Νεάντερνταλ είχε καταφέρει να ξεχωρίσει αλλά κι αυτός εξαφανίστηκε πριν από 30.000 χρόνια, εξαιτίας μιας σοβαρής κλιματολογικής αλλαγής.
Στη θέση του αναδείχθηκε ο γνωστός μας Homo Sapiens.
Οι διαστημάνθρωποι πριν φύγουν, ανέθεσαν σε κάποια μέλη της ομάδας τους να μείνουν στο πλανήτη, οι τελευταίοι διάλεξαν σαν τόπο διαμονής τη χώρα μας, που τότε ονομάσθηκε ΣΕΛΛΑΣ ή ΗΕΛΛΑΣ ή ΕΛΛΑΣ. Οι Ανδρομέδειοι άρχισαν να τεκνοποιούν μεταξύ τους και οι απόγονοί τους, οι Έλληνες, αφού μυήθηκαν σε πολύ μικρή ηλικία, κατάφεραν να αναγεννήσουν τον πλανήτη υλικά και πνευματικά. Δυστυχώς όμως νέοι σεισμοί και καταποντισμοί έπληξαν το Ελληνικό γένος, αλλά πάντα σωζόταν ο Ελληνισμός. Υπήρχαν όμως και κάποια μυστικά, τα οποία δεν τα δίδαξαν οι ουράνιοι Έλληνες στα παιδιά τους γιατί δεν ήταν σε θέση-αφού ήταν πια θνητοί για να τα υλοποιήσουν επιτυχώς, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία.
Το πρώτο επιχείρημα, δεν μας βοηθάει και τόσο να εξηγήσουμε την άγνωστη προέλευση των Ελλήνων, μας δίνει όμως στοιχεία της πανάρχαιας ανάπτυξής τους! Είναι γεγονός ότι στα Ελληνικά σχολεία, τα παιδιά μαθαίνουν πως την γραφή την ανακάλυψαν οι Φοίνικες και τη δανείστηκαν αργότερα οι Έλληνες. Πρόκειται για τεράστιο ψέμα.
Υπάρχουν πολλά στοιχεία που αποκρύπτονται συστηματικά από κάποιους όπου αποδεικνύουν το αντίθετο.
Σε Αρκετές περιοχές του πλανήτη έχουν βρεθεί , αγγεία, βάζα και κεραμικά θραύσματα με χαραγμένα σύμβολα ίδια με αυτά του ελληνικού αλφαβήτου. Χρονολογούνται γύρω στο -6.200 με -5.800.
Μέσα στην Ιλιάδα (Ραψ Ζ) ο Όμηρος γράφει: «..ο Σίσυφος χάραξε στις οπλές των βοδιών τη φράση: ο Αυτόλυκος με κλέβει». Δηλαδή, πριν την εποχή του Οδυσσέα, την γραφή την γνώριζαν και οι βοσκοί, η οποίοι είχαν την δυνατότητα να διαβάζουν και να γράφουν. Που είναι γεγονός ότι για να υλοποιηθεί μια γραφή, χρειάζονται εκατονταετίες.
Επίσης, υπάρχουν ερευνητές που υποστηρίζουν ότι η ελληνική γραφή είναι τουλάχιστον 12.000 ετών (James Churchward, «Λεμουρία, η χαμένη ήπειρος θεών κι ανθρώπων»)!
H ΘΕΙΑ ΟΥΣΙΑ ΙΧΩΡ
Το δεύτερο επιχείρημα είναι πιο διαφωτιστικό για την εξωγήινη προέλευση του Έλληνα και αναφέρεται στην ουσία Ιχώρ. Για την ουσία Ιχώρ ( ή Ιγώρ), έχουμε αρκετές αναφορές από τους Έλληνες σοφούς-επιστήμονες, όπως τον Όμηρο, τον Πλάτωνα και τον Ιουλιανό. Είναι η ουσία που κυκλοφορούσε στο αίμα των Ελλήνων Θεών και τους ξεχώριζε από τους κοινούς θνητούς ώστε να γράψει ο Όμηρος: «ρέε δ'άμβροτον αίμα θεοίο, ιχώρ, οις περ τε ρέει μαχάρεσση θεοίσιν»
(Ιλιάς Ε 340 και Οδύσσεια 405).
Κατά τον Πλάτωνα: «Ο ιχώρ, το υγρόν, ο ορός του αίματος είναι απαλός, της μαύρης και οξείας χολής είναι δριμύς, όταν αναμειγνύεται ένεκα θερμότητος με αλμυρά συστατικά, τότε το ονομάζουμε οξύ φλέγμα»! (Πλάτων :Τίμαος,39,3)
Την ουσία αυτή οι θεοί- Ανδρομέδειοι την μετέφεραν στο γένος που αυτοί δημιούργησαν, τους πυρφόρους Έλληνες, ως κληρονομιά και ίσως είναι αυτή που μας κάνει τόσο διαφορετικούς από τα άλλα έθνη της γης. Αναφέρεται ως υγρό στοιχείο -τουλάχιστον για τους 12 θεούς-εξωγήινους- αλλά κατά άλλους είναι ασύνθετο και άυλο και δεν υπόκειται στους νόμους της χημικής σύνθεσης και αποσύνθεσης. Με λίγα λόγια, είναι ουσία άφθαρτη κι αθάνατη.
Η έντονη επίδραση της ακτινοβολίας του Σειρίου τα τελευταία δέκα χρόνια, ευνοεί κατά 95% την Ελλάδα, με αποτέλεσμα να ενεργοποιείται δραστήρια ο Ιχώρ (αφυπνίζονται όλοι όσοι έχουν ελληνικά γονίδια).
Άλλο ένα όχι και τόσο ασήμαντο γεγονός είναι αυτό των «ελληνικών» Α.Τ.Ι.Α (Αγνώστου Ταυτότητος Ιπτάμενα Αντικείμενα). Ενισχύει δε, την άποψη πως οι Έλληνες είναι «παιδιά» όντων που ζουν σε άλλους πλανήτες και όχι «δημιουργήματα» των ανύπαρκτων Ινδοευρωπαίων, όπως υποστηρίζουν κάποιοι….
Υπάρχουν πολλές αναφορές και μαρτυρίες επιστημόνων ή και απλών ανθρώπων για «επισκέψεις» U.F.O στην Ελλάδα. Αυτό φυσικά δεν είναι κάτι καινούριο. Το αξιοσημείωτο όμως είναι ότι πολλά από αυτά τα οχήματα ή αντικείμενα φέρουν στην «κοιλιά» τους σύμβολα και λέξεις καθαρά ελληνικού χαρακτήρα, όπως λόγου χάριν, το περίφημο "Ε" που βρίσκεται σε μνημείο στην Ιωλκό του Βόλου, την λέξη ελεφθερία ή και άλλα σύμβολα, που σε αρκετές περιπτώσεις τα συναντούμε σε ελληνικούς αρχαίους ναούς, επιγραφές, αγγεία, κλπ.
ΟΜΑΔΑЭIЄ ΕΛΛΗΝΩΝ
«Απόγονοι των θεών και παιδιά των θεών» ονομάζονται οι Έλληνες.» (Πλάτωνας Τίμαιος 40β)
«Γεννήματα και θρέμματα θεών γεμάτοι αρετές» χαρακτηρίζονται οι Έλληνες». (Πλάτωνας Τίμαιος 24 d).
«Θεοί και άνθρωποι έχουν την ίδια καταγωγή». (Ησίοδος: Έργα και Ημέρες και Πίνδαρος Ωδή Νεμεονίκου).
«Είναι φυτά τ' ουρανού οι Έλληνες, και όχι της γης, γιατί στον ουρανό Βρίσκονται οι ρίζες τους. Τους ανέθρεψε η Αθηνά.» (Πλάτωνας Τίμαιος 23 d - e).

Πάντα επικαλούμαστε τήν μακρυνή μας παλιά πατρίδα..μέσα από τά τραγούδια μας...=
 
H Έλενα Μουδίρη-Χασιώτου και η Κατερίνα Σισσίνι τραγουδούν το κομμάτι του Μ.Χατζηδάκι στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής εκδρομής του Τμήματος Θεάτρου της Σχολής Καλών Τεχνών του ΑΠΘ

 =========================================================================
Σύμφωνα με την πινακίδα του Ιδαλίου της Κύπρου, που αποκρυπτογραφήθηκε πρόσφατα με την μέθοδο Chandwick, οι Μόες – Ελλοί (Έλληνες) ήρθαν στην Γη από τον Σείριο (που νοείται αποικία του η Γη), με αρχηγό τους τον Μίνωα και δίδαξαν τις τέχνες και τον πολιτισμό. Στην αρχή είχαν αιθέρια μορφή (Χρυσούν Γένος), αλλά μετά που αναμείχτηκαν με τους κατοίκους της γης, απέκτησαν υλική υπόσταση (δερμάτινους χιτώνες). Ο Μίνωας και ο Προμηθέας ταυτίζονται, μια και οι δυο είχαν γυιό τους τον Δευκαλίωνα, δηλαδή τους Ελλούς, που ήλθαν με την Λάρνακα τους (κιβωτό – σκάφος) στην Γη, μεταφέροντας του ουράνιο Πυρ στους γήινους. Έκτοτε έμειναν σταυρωμένοι στο γήινο περιβάλλον. Ο σταυρός που βρέθηκε χαραγμένος μαζί με άλλα Ελληνικά σύμβολα (όπως ο μαίανδρος και το οκτάκτινο αστέρι), σε όλα τα αρχαία μνημεία της Γης, έγινε έμβλημα τους και δήλωνε το εκπολιτιστικό έργο τους. Είναι η φυλή των Ελλήνων, οι Προμηθείς, που δέθηκαν μεταξύ Ουρανού και Γής. Πολέμησαν με τους Άτλαντες και τους Κρόνιους δαίμονες, που είχαν έμβλημα τους την Σελήνη (μισοφέγγαρο) κατά την Τιτανομαχία. Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΗΤΑΝ ΚΟΣΜΙΚΟΣ, αφορούσε την Γη και το Διάστημα!
Βιβλιογραφια: «Το Σύμπαν που αγάπησα», Μάνος Δανέζης – Στράτος Θεοδοσίου εκδόσεις «Δίαυλος» - Ελένη Ζωγραφίδου Δάγιου: «Η Λύτρωση του Προμηθέα», «οι Αργοναύτες επιστρέφουν», εκδόσεις «Ιδεοθέατρον» - Αισχύλου: «Προμηθεύς Δεσμώτης» - Πλάτωνος: «Άπαντα». Επιμέλεια Ελένης Ζωγραφίδου Δάγιου, Περιοδικό «Ιερά Ελλάς», τεύχος 25ο, σελ. 40. 
==============================================================================
<< Σημ. ~Ιδε σέ άλλη ανάρτηση μας ( Τό Παράδειγμα τού Σπηλαίου τού Πλάτωνος, μάς αναφέρει πώς κάτι πού δέν γνωρίζουμε ή δέν έχουμε δεί, μή νομίζεις πώς δέν υπάρχει ) Πληρ. Οί ¨Ελληνες είχαν εξαπλωθεί σέ όλον τόν Πλανήτη, ακόμη υπάρχουν οί Γιουνάν (  ~`Ιωνες ) στήν Κίνα,  οί Δραβίδες στήν ~ινδια, Ν. κα.ι Β, Αμερική Αρχαίοι Ναοί μέ Ελληνικά << διπλά Ε >>, καί πόλεις μέ ονόματα Αθήνα κ,λ,π, ( γιά τήν Ουρουγουάη θά κάνουμε   ανάρτηση γιά τούς `Ελληνες  .Ο μύθος γιά τήν αρπαγή τής Ευρώπης από τόν Δία , πού τής έκανε 4 παιδιά είναι απλά πώς εξαπλώθηκε τό `Ελληνικό Γένος ( Διο-Γενείς ) καί  στά  4 σημεία τού Ορίζοντα τής Ευρώπης.   Στόν Πλανήτη αυτή τή στιγμή υπάρχουν  120 εώς 150 εκατ.  Διο-Γενείς ( `Ελ-ληνες) σύμφωνα μέ Γενετιστές,χωρίς νά ξέρουν πού πέφτει κάν ή `Ελ-λάδα, είναι απόγονοι χιλιάδων ετών πίσω. Η Ομάδα Αίματος κάθε `Ελ-ληνα είναι ή Ο+-, καί ή Α+- ( εδώ διαβάζουμε τόν `Ομηρο γιά τό Ιχώρ, αναγεννάται σέ τρείς Γενεές = άν κάποιος, λόγω γάμου κάνει παιδιά μέ άλλη ομάδα αίματος,  τό αίμα θά αναγεννηθή...ξανά στούς απογόνους.  Σέ όλες τίς `Ελ-ληνικές οικογένειες Υπάρχει κάποιος μέ όμάδα αίματος Ο+-  ( αδελφός , εξάδελφος, θείος, παππούς κ.λ.π. ) Όσο  γιά τά Αδέλφια μας εκεί έξω ,....Θέλω αυτό νά τό ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ...... 1) Κανένα είδους Γήινης ζωής  ( `Ανθρωποι ,Ζώα, Φυτά, ή Μικρόβια .κ.λ.π.) δέν βγαίνει έξω από τό Αιθερικό Πεδίο τού Πλανήτη ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ. Καί όσοι τόλμησαν νά τό κάνουν, γιά πειράτα.....είχαμε    ΑΤΥΧΗΜΑ.  ( Αιθερικό Πεδίο 500 χιλ. χιλιόμετρα, Σελήνη 430 χιλ, είναι εντός  πεδίου ( παράξενο αυτό )  2)  Στόν `Αρη γιά νά στείλουν , μόνο μηχανήματα...  έκαναν ολόκληρη   Ικεσία ( Μυθωδία ) εκείνο τό βράδυ από τό Ναό τού Διός στήν Αθήνα, γιά νά επιτραπεί ή έξοδος τους,  αφού πρώτα έγινε....ειδική Αποστείρωση......... ( Δείτε τήν Μυθωδία σέ ανάρτηση  μέ ανάλυση)

Πάντα επικαλούμαστε τήν μακρυνή μας παλιά πατρίδα..μέσα από τά τραγούδια μας...=
 

===============================================================================

PORTAL BLOG VIRAL


  Στίς αναρτήσεις μας ορισμένες φορές συμπεριλαμβάνονται στοιχεία, φωτογραφίες, εικόνες....πού είναι σέ Δημόσια Προβολή. Ως έκ τούτου θεωρούμε πώς δέν παραβιάζουμε τόν Νόμο περί Πνευματικών Δικαιωμάτων. `Εάν πάρ ` αυτά κάποιος νιώθει Θιγόμενος, Παρακαλούμε ειδοποιήστε μας μέ μήνυμα στην Συγκεκριμένη Ανάρτηση, γιά νά τό αφαιρέσουμε...!!!!

Σχόλια

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

P.B.V. = ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.....ΠΟΤΕ ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΟΙ, ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΟΙ ΤΑΛΙΜΠΑΝ....ΓΙΑΤΙ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ...???

    P.B.V. = Κάποτε στήν `Ελλάδα έγιναν, τά  ίδια  από   τούς Βυζαντινούς Χριστιανούς, μέ  καταστροφές καί δολοφονίες, πού στόχο ε'ίχαν  τόν ΕΛΛΗΝΙΚΟ πολιτισμό καί τήν Πατρώα Θρησκεία.  Σήμερα ό isis  κάνει τά ίδια, μέ  σκοπό  νά  χαθεί ....όλη  ή  Μνήμη από τόν  τότε  `Αρχαίο Πολιτισμό, γιατί  κάποιους  αυτό  τούς  συμφέρει.....!!!!! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Γιατί οι Αμερικάνοι και το Smithsonian εξαφάνισαν την ιστορία της ανθρωπότητας; Γιατί το Isis κάνει κομμάτια τα μεγαλύτερα έργα τέχνης της αρχαίας ιστορίας στη Συρία και το Ιράκ; Η αρχαιολόγος  Joanne Farchakh  εξηγεί, στον Robert Fisk, ότι  το Isis πωλεί τα αγάλματα και τις τοιχογραφίες που ζητούν διεθνείς έμποροι.  Παίρνει τα χρήματα, παραδίδει τις αρχαιότητες και ανατινάζει τους ναούς και τα κτίρια για να αποκρύψει τις αποδείξεις για τις λεηλασίες. «Οι αρχαιότητες από την Παλμύρα είναι ήδη προς πώληση στο Λονδίνο»  α

P.B.V. = ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΛΕΠΡΟΙ...ΠΟΥ ΕΞΟΡΙΣΕ Ο ΡΑΜΣΗΣ Γ"...??? ΕΝΑ ΚΑΛΑ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΜΥΣΤΙΚΟ... ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ.....!!!!!!

Η κληρονομική ΛΕΠΡΑ των Εβραίων  .   Η Νευρική,Αναισθητική ..ασθένεια, ή  ΛΑΖΑΡΕΙΟΣ ΛΕΠΡΑ.....!!!!! Άνοιξη  1998, συζητώντας με τον κ. Γ. Γκιόλβα μου διηγήθηκε το πώς στη ΝΑΣΑ πρίν λίγα χρόνια, από ένα τυχαίο περιστατικό κατά την ετήσιαν υγειονομικήν εξέτασιν των μελών της διέγνωσαν οι ιατροί της μίασμα ΛΕΠΡΑΣ στο ΑΙΜΑ του διοικητού Διευθυντού των και εθορυβήθησαν δια την προέλευσίν του Το μίασμα ήταν από τα κατάλοιπα ΛΕΠΡΑΣ και μάλιστα της Λαζαρείου λέπρας, της νευρικής ή αναισθητικής, δηλαδή, της αθλιοτέρας μορφής.  Αυτό το είδος της λέπρας προξενεί εις τους ασθενείς αισθητικάς διαταραχάς, νευραλγίας και ρευματοειδείς πόνους. Μιάσματα ως γνωστών ΚΛΗΡΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ εις τους απογόνους και από άλλες φοβερές ασθένειες. Π.χ. ψώρα, σύφιλι, βλενόρροια, φυματίωση  , κτλ.   Νέα έκπληξις στους Ιατρούς, πως και διατί.  Και μετά από κοπιώδη έρευνα διεπίστωσαν ότι ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ της ΝΑΣΑ (Δ/ντης Διοικητικός, όχι επιστήμων) ήτο Εβραίος και ερευ

P.B.V. = ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΙΧΩΡ....!!!!! ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΟΜΗΡΟΣ ΚΑΙ O ΠΛΑΤΩΝ....!!!

 Διαβάζουμε  Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση Κατά την  ελληνική μυθολογία  ο  ιχώρ [1]  είναι το αιθέριο χρυσό υγρό  [2]  που είναι το αίμα των θεών, αλλά και των αθανάτων. Στην  αρχαία ελληνική γραμματεία  αναφέρεται από τον  Πλάτωνα  στον  Τίμαιο  (83c5) και σε πολλούς ασθενείς του  Ιπποκράτη [3] [4] [5] [6]  Αυτό το αιθέριο ρευστό λέγεται ότι διατηρεί τις ιδιότητες των τροφίμων και των ποτών των αθανάτων,  [7]  δηλαδή την αμβροσία και το νέκταρ. θεωρείται ότι είναι χρυσό στο χρώμα, καθώς και θανάσιμα τοξικό για τους θνητούς. Σύμφωνα με κάποιες αναφορές, κατά τις επιθέσεις εναντίον θεών γνωστών ημίθεων και ηρώων, σε περίπτωση τραυματισμού των τελευταίων, απελευθερωνόταν ιχώρ. Αναφέρεται ως το περιεχόμενο του  κυκλοφορικού συστήματος  του χάλκινου προστάτη  γίγαντα  της  Κρήτης ,  Τάλω . Κατ' άλλους όμως το "αίμα" του γίγαντα ήταν υδράργυρος. Λέγεται επίσης ότι Ιχώρ και όχι νερό κυλά στον ποτ

.P.B.V.= ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.....ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ...!!!!

Οι τρεις Ιεράρχες (Μέγας Βασίλειος, Ιωάννης Χρυσόστομος και Γρηγόριος Ναζιανζηνός), δεν είχαν και τις καλύτερες σχέσεις μεταξύ τους. Σύμφωνα και με την επίσημη ιστοσελίδα της Εκκλησίας, υπήρχε μια έριδα ανάμεσά τους, σε σχέση με το ποιος την...έχει πιο μεγάλη...(την πνευματικότητα). Αιώνες αργότερα * , οι «ιερές» αυτές κοκορομαχίες είχαν οδηγήσει σταδιακά μάλιστα και στην δημιουργία ομάδων από φανατικούς οπαδούς του κάθε «πατέρα»: Τους Βασιλείτες, τους Γρηγορίτες και τους Ιωαννίτες. Ο αυτοκράτορας του Βυζαντίου, Αλέξιος Α' Κομνηνός, βλέποντας ότι η διαμάχη αυτή, ανάμεσα στις παρατάξεις των φανατικών οπαδών των τριών Ιεραρχών, είχε πάρει επικίνδυνες διαστάσεις (οι διάφοροι θρησκόληπτοι οπαδοί έκαναν πράξη τη ρήση «όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος») κι απειλούσε ακόμη και την ενότητα της αυτοκρατορίας, ανέθεσε στον Βυζαντινό συγγραφέα και επίσκοπο Ευχαϊτών, Ιωάννη Μαυρόπου (Μαυρόποδας), να βάλει τέλος σ' αυτήν την διένεξη. Ο Ιωάννης Μαυρόπους, με μια απλή και «μπακαλίστικ

ES -PANA - ΙΣ ΠΑΝΙΑ .. Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑ....ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ..!!!! "Βάσκοι - Μια προϊστορική ελληνική φυλή στην σύγχρονη Ισπανία"

Η Ισπανία ανέκαθεν υπήρξε αγαπημένος προορισμός των Ελλήνων από τα αρχαία κιόλας χρόνια… Ο Ηρακλής πρώτα πρώτα είχε εκστρατεύσει εκεί, γεγονός που πιστοποιείται από τον Φάρο του στην σημερινή Κορούνια, από το όνομα «Πυρηναϊκή», το οποίο απεδόθη στην χερσόνησο από τον ίδιο προς τιμήν της γυναίκας του Πυρήνας αλλά και από χιλιάδες ακόμη πόλεις που ιδρύθηκαν από εκείνον. Ο γιος του Ηρακλή, επιπλέον, ονομαζόταν Ίβηρας και θεωρούνταν γενάρχης της Ιβηρίας! Χαρακτηριστική της παρουσίας του μεγάλου αυτού ήρωα στην εν λόγω περιοχή είναι και η ονομασία της σημερινής Διώρυγας του Γιβραλτάρ, που παλαιότερα έφερε το όνομα «Ηράκλειες Στήλες»!  Αρκετά χρόνια αργότερα έφτασε η σειρά αρχικά του Διονύσου να επισκεφθεί εκείνα τα μέρη και έπειτα του Οδυσσέα, ο οποίος σύμφωνα με την παράδοση ίδρυσε την πόλη Ιβηρία στην θέση που βρίσκεται η σημερινή Λισσαβώνα! Λέγεται μάλιστα πως ο Διόνυσος μετονόμασε την Εσπερία (παλιά ονομασία Ισπανίας) σε Ισπανία, προς τιμήν του στρατηγού Πάνα, ο οποίο