Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Translate

P.B.V. = ΠΩΣ ΣΕ ΑΠΟΚΟΙΜΙΖΕΙ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ..... ΣΥΣΤΗΜΑ.- ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ << ΚΩΝΑΡΙΟ >>

Τί είναι τό Κωνάριο   == Η επίφυση (ή κωνάριο) είναι ενδοκρινής αδένας του σώματος. Είναι η μόνη περιοχή του σώματος που διαθέτει φωτοευαίσθητα κύτταρα, τα οποία την καθιστούν φωτοευαίσθητο ενδοκρινή αδένα, δίνοντάς της προηγμένες ικανότητες.
Έχει το μέγεθος περίπου ενός μπιζελιού και βρίσκεται τοποθετημένη ανάμεσα στα ημισφαίρια του εγκεφάλου, στην τρίτη κοιλία, πτυχωμένη σε μία αύλακα, η οποία δημιουργείται από την καμπυλότητα των δύο θαλαμικών σωμάτων.
Λειτουργίες
Οι λειτουργίες τις επίφυσης είναι πολύ σημαντικές ως προς την επιρροή που έχουν σε πολλά όργανα και αδένες του σώματος.
Ο ενδοκρινής αυτός αδένας:
Παράγει την ορμόνη μελατονίνη.
Δημιουργεί το αίσθημα της νύστας με την έκκριση της παραπάνω ορμόνης.
Μετατρέπει τα σήματα του νευρικού συστήματος σε «ενδοκρινή σήματα» (δηλαδή ουσίες).
Πιο αναλυτικά:
Μετατρέπει την ορμόνη σεροτονίνη σε μελατονίνη κατ' αναλογία με την ποσότητα του φωτός που δέχονται τα φωτοευαίσθητα κύτταρά του.
Ανάλογα με την έκκριση σεροτονίνης ή μελατονίνης και της ποσότητας τους, οι υπόλοιποι ενδοκρινείς αδένες λαμβάνουν χημικά σήματα που αφορούν τη λειτουργία τους
Ρυθμίζει τον κιρκάδιο ρυθμό και τον βιορυθμό στα όντα, μέσω της έκκρισης αυτών των δύο ουσιών.
 ύνδεσ 
Αποτέλεσμα εικόνας για κωναριο
                                                                      

  Ο αδένας αυτός ονομάζεται και "κωνάριον" (αθάνατη αρχαία Ελλάδα) διότι μοιάζει πάρα πολύ στο σχημα του, με κουκουνάρι...
Kαι φυσικά το κουκουνάρι ιστορικά συμβολίζει το λεγόμενο τρίτο μάτι... 

Απόδειξη ότι οι σατανόπληκτοι -αποκρυφιστές-ιλουμιναζί-μασόνοι και δε συμμαζεύεται, γνωρίζουν πολύ καλά τη σημασία της επίφυσης ή κωναρίου, είναι το γεγονός ότι- στη συνήθη πρακτική τους να τα μοστράρουν μπροστά στα μούτρα μας- "δοξάζουν" το κωνάριο, ακόμα και έξω απ'το Βατικανό.


                                                           

To κωνάριο που λέγεται και επίφυση ή «τρίτο μάτι», είναι ένας μικρός αδένας στον εγκέφαλο. Παράγει το παράγωγο της σεροτονίνης, τη λεγόμενη μελατονίνη, που είναι μια ορμόνη η οποία επηρεάζει τη διαμόρφωση ύπνου/εγρήγορσης, καθώς και τις εποχιακές λειτουργίες. Το σχήμα του θυμίζει κουκουνάρι (γι’αυτό λέγεται και κωνάριο) και βρίσκεται κοντά στο κέντρο του εγκεφάλου, ανάμεσα στα δύο ημισφαίρια, μέσα σε έναν θύλακα, στο σημείο που ενώνονται τα δύο θαλαμικά σώματα.

                                                          Î‘ποτέλεσμα εικόνας για κωναριο 

      Αυτό που δεν θέλουν να ΞΕΡΕΤΕ!
Η επίφυση ή το «τρίτο μάτι» κάθε ανθρώπου, μπορεί να ενεργοποιηθεί ώστε να αντιλαμβάνεται συχνότητες του πνευματικού κόσμου και δίνει την αίσθηση της παντογνωσίας, μια θεϊκή ευφορία και την αίσθηση ότι είναι κανείς «ένα» με όλα τα γύρω του. Όταν η επίφυση ενεργοποιηθεί στις σωστές συχνότητες με τη βοήθεια διαλογισμού, γιόγκας, ή διαφόρων εσωτερικών αποκρυφιστικών μεθόδων, ο άνθρωπος μπορεί να «ταξιδέψει» σε άλλες διαστάσεις. Τέτοια ταξίδια, λέγονται αστρικά, ή αστρικές προβολές ή απόμακρη ενόραση (remote viewing).
Με πιο προχωρημένες πρακτικές και αρχαίες μεθόδους, υπάρχει επίσης η δυνατότητα να ελέγχονται οι σκέψεις και οι πράξεις ανθρώπων στον φυσικό κόσμο.Ναι, είναι σχεδόν αδιανόητο, αλλά οι ΗΠΑ, οι πρώην Σοβιετικές κυβερνήσεις και διάφορες σκιώδεις οργανώσεις κάνουν αυτού του είδους την έρευνα εδώ και δεκαετίες και έχουν πετύχει πράγματα, πέρα από την πιο τρελή φαντασία.
Ο καθολικισμός στη Ρώμη απεικονίζει την επίφυση, σαν κουκουνάρι. Οι αρχαίες κοινωνίες όπως οι Αιγύπτιοι και οι Ρωμαίοι, γνώριζαν τα οφέλη και το καταδείκνυαν αυτό στους συμβολισμούς τους με το σύμβολο ενός ματιού.
Αναφορές στο κωνάριο γίνονται και στο αμερικανικό χαρτονόμισμα (δολάριο), με αυτό που αποκαλείται «πανθορών οφθαλμός», ο οποίος συμβολίζει τη δυνατότητα ενός ατόμου (ή μιας ομάδας) να χρησιμοποιήσει αυτόν τον αδένα και να πάει στην αντίπερα όχθη (στον πνευματικό κόσμο), και πιθανά να ελέγξει τις σκέψεις και τις πράξεις ανθρώπων στον φυσικό κόσμο, γνωρίζοντας τι σκέφτονται ανά πάσα στιγμή στον φυσικό μας κόσμο.
Οι έρευνες που έχουν γίνει μέχρι στιγμής, επιβεβαιώνουν ότι υπάρχουν κάποιες ώρες μέσα στη νύχτα, (μεταξύ 1 και 4 το πρωί) κατά τις οποίες απελευθερώνονται χημικά στοιχεία στον εγκέφαλο, τα οποία φέρνουν την αίσθηση της σύνδεσης κάποιου με την ανώτερη πηγή του.
Η συνωμοσία: Πώς σκοτώνουν την επίφυσή σας
Στα τέλη της δεκαετίας του 90, μια επιστήμων ονόματι Jennifer Luke κάνει την πρώτη μελέτη για τις επιδράσεις του φθορίου στην επίφυση. Κατέδειξε ότι η επίφυση που βρίσκεται στη μέση του εγκεφάλου, ήταν ένας στόχος για το φθόριο. Η επίφυση απλά απορρόφησε περισσότερο φθόριο από οποιαδήποτε άλλη ουσία μέσα στο σώμα.
Η επίφυση είναι σαν μαγνήτης για το φθόριο, το οποίο ασβεστοποιεί τον αδένα και του αφαιρεί τη δυνατότητα να εξισορροπεί την ορμονική διαδικασία μέσα στο σώμα.
Έκτοτε, αρκετές έρευνες απέδειξαν ότι το φθόριο πηγαίνει στον πιο σημαντικό αδένα μέσα στον εγκέφαλο. Είναι το μόνο στοιχείο που επιτίθεται στο πιο σημαντικό κέντρο του αδένα μας μέσα στον εγκέφαλο. Το φθόριο κυριαρχεί στις τροφές, στα αναψυκτικά, και στο πόσιμο νερό μας. Στο 90% των σημείων ύδρευσης στις ΗΠΑ ρίχνουν φθόριο. Τα φίλτρα νερού που αγοράζετε στα σούπερ μάρκετ δεν αφαιρούν το φθόριο. Μόνο η αντίστροφη όσμοση ή η απόσταξη του νερού το πετυχαίνει αυτό.
Το φθόριο βρίσκεται στην παροχή ύδρευσης, στα τρόφιμα, στην Pepsi, την κόκα κόλα κλπ, για να αποβλακώνεται η μάζα, στην κυριολεξία!!
Πρώτοι οι ναζί και οι Ρώσοι άρχισαν να προσθέτουν φθόριο στο νερό των στρατοπέδων συγκέντρωσης που είχαν, για να αδρανοποιούν τον πληθυσμό μέσα στα στρατόπεδα, ώστε να μην αμφισβητούν τους εξουσιαστές.
Δεν είμαι συνωμοσιολόγος, αλλά πιστεύω ότι αν απενεργοποιηθεί η «έδρα της ψυχής» (η επίφυση), αποσυνδέεται η σύνδεσή μας με το Θείον και με την πνευματικότητα και μετατρεπόμαστε σε έναν δούλο των μυστικών οργανώσεων, των σκιωδών οργανώσεων και του κόσμου των εταιρικών κολοσσών που έχει εμμονή με τον έλεγχο.....................!!!!!!!!!!!!!!!!!      `Αραγε είναι τυχαίο πού  έκαψαν όλες τίς Ελληνικές Βιβλιοθήκες, καί μάς είπαν πώς όλα  συγγκράμματα κάηκαν,  Μάλλον  αυτοί τά πήραν τά έκρυψαν καί από τότε έπαψε ή γνώση νά είναι γνωστή στούς πολλούς.
Τήν γνώση λοιπόν έκλεψαν από τίς Βιβλιοθήκες, γιατί ήξεραν οί Προγονοί μας,,, γιά τό Κωνάριο, αλλά  ή Ελληνική γνώση καί Σοφία ήθελε τό μυαλό ελέυθερο, καί ανεξάρτητο καί όχι  στό σκοτάδι,   Τό Κηρύκειο  τού `Ερμή έχει τό κωνάριο αλλά  ανάμεσα από δυό φτερά Αετού, πού σημαίνει  ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΜΥΑΛΑ.....!!!!!!
                                                      

                                                         Î‘ποτέλεσμα εικόνας για ερμής τρισμέγιστος  Ï„ÏŒ σύμβολο του

PORTAL BLOG VIRAL

=======================================================================
  Στίς αναρτήσεις μας ορισμένες φορές συμπεριλαμβάνονται στοιχεία, φωτογραφίες, εικόνες....πού είναι σέ Δημόσια Προβολή. Ως έκ τούτου θεωρούμε πώς δέν παραβιάζουμε τόν Νόμο περί Πνευματικών Δικαιωμάτων. `Εάν πάρ` όλα αυτά κάποιος νιώθει Θιγόμενος, Παρακαλούμε ειδοποιήστε μας μέ μήνυμα στην Συγκεκριμένη Ανάρτηση, γιά νά τό αφαιρέσει ό εκάστοτε συντάκτης , πού έχει καί τήν ευθύνη γιά κάθε ανάρτηση του ....!!
===================================================================

Σχόλια

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.P.B.V.= ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.....ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ...!!!!

Οι τρεις Ιεράρχες (Μέγας Βασίλειος, Ιωάννης Χρυσόστομος και Γρηγόριος Ναζιανζηνός), δεν είχαν και τις καλύτερες σχέσεις μεταξύ τους. Σύμφωνα και με την επίσημη ιστοσελίδα της Εκκλησίας, υπήρχε μια έριδα ανάμεσά τους, σε σχέση με το ποιος την...έχει πιο μεγάλη...(την πνευματικότητα). Αιώνες αργότερα * , οι «ιερές» αυτές κοκορομαχίες είχαν οδηγήσει σταδιακά μάλιστα και στην δημιουργία ομάδων από φανατικούς οπαδούς του κάθε «πατέρα»: Τους Βασιλείτες, τους Γρηγορίτες και τους Ιωαννίτες. Ο αυτοκράτορας του Βυζαντίου, Αλέξιος Α' Κομνηνός, βλέποντας ότι η διαμάχη αυτή, ανάμεσα στις παρατάξεις των φανατικών οπαδών των τριών Ιεραρχών, είχε πάρει επικίνδυνες διαστάσεις (οι διάφοροι θρησκόληπτοι οπαδοί έκαναν πράξη τη ρήση «όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος») κι απειλούσε ακόμη και την ενότητα της αυτοκρατορίας, ανέθεσε στον Βυζαντινό συγγραφέα και επίσκοπο Ευχαϊτών, Ιωάννη Μαυρόπου (Μαυρόποδας), να βάλει τέλος σ' αυτήν την διένεξη. Ο Ιωάννης Μαυρόπους, με μια απλή και «μπακαλίστικ

P.B.V. = ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ....ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ......!!!!!!!!!

Όταν η Lady Gaga συναντήθηκε με τον Πρίγκιπα της Αγγλίας στις 7 Δεκεμβρίου του 2016, δήλωσε ότι ακριβώς μπροστά της, ο πρίγκηπας Τσαρλς μετατράπηκε σε ερπετό 8 ποδιών. Η Lady Gaga λέει ότι η αληθινή μορφή του Πρίγκηπα Charles, είναι ενός ερπετού. Με άλλα λόγια, είναι ένας αλλασσόμορφος . Ισχυρίστηκε ότι τον είδε να αλλάζει σχήμα μερικές φορές κατά τη διάρκεια της παράστασης στο Royal Variety Performance του Λονδίνου. «Ο πρίγκιπας Κάρολος ήταν οκτώ πόδια ψηλός, με κίτρινα μάτια που τρεμόπαιζαν και φολιδωτο δέρμα στο χρώμα του ιγκουάνα» Τον είδε επίσης να αλλάζει όψη μπροστά στους θεατές ενώ ερμήνευσε το τραγούδι «A Million Reasons». «Το πρόσωπό του άλλαξε ανάμεσα στο πλήθος από άνθρωπο σε ερπετό. Μπορούσα να δω τα δόντια του ερπετού που έλαμπαν στο φως από την απέναντι πλευρά της αίθουσας». Δεν είναι η πρώτη φορά που βγαίνουν στην επιφάνεια τέτοιοι ισχυρισμοί για τα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Βγήκε μάλιστα στην δημοσιότητα σε όλα τα μέσα ενημέρωσης, και Twitter, μια παρόμοι

P.B.V. = ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΙΧΩΡ....!!!!! ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΟΜΗΡΟΣ ΚΑΙ O ΠΛΑΤΩΝ....!!!

 Διαβάζουμε  Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση Κατά την  ελληνική μυθολογία  ο  ιχώρ [1]  είναι το αιθέριο χρυσό υγρό  [2]  που είναι το αίμα των θεών, αλλά και των αθανάτων. Στην  αρχαία ελληνική γραμματεία  αναφέρεται από τον  Πλάτωνα  στον  Τίμαιο  (83c5) και σε πολλούς ασθενείς του  Ιπποκράτη [3] [4] [5] [6]  Αυτό το αιθέριο ρευστό λέγεται ότι διατηρεί τις ιδιότητες των τροφίμων και των ποτών των αθανάτων,  [7]  δηλαδή την αμβροσία και το νέκταρ. θεωρείται ότι είναι χρυσό στο χρώμα, καθώς και θανάσιμα τοξικό για τους θνητούς. Σύμφωνα με κάποιες αναφορές, κατά τις επιθέσεις εναντίον θεών γνωστών ημίθεων και ηρώων, σε περίπτωση τραυματισμού των τελευταίων, απελευθερωνόταν ιχώρ. Αναφέρεται ως το περιεχόμενο του  κυκλοφορικού συστήματος  του χάλκινου προστάτη  γίγαντα  της  Κρήτης ,  Τάλω . Κατ' άλλους όμως το "αίμα" του γίγαντα ήταν υδράργυρος. Λέγεται επίσης ότι Ιχώρ και όχι νερό κυλά στον ποτ

P.B.V. - ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.....ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ......!!!!

   Η Ελ-ληνική Θρησκεία είναι Ελέυθερη, δέν έχει καμμία σχέση μέ τίς σημερινές Λατρευτικές Θρησκείες, μέ  κανόνες, καί οδηγείες, όπως είναι όλες οί Χριστιανικές, καί Μουσουλμανικές, φτιάχνοντας Μαγαζάκια, ή Σούπερ Μάρκετ, Ό Οπαδισμός καί ή Λατρεία φτιάχνουν Σταυροφόρους καί Ταλιμπάν, πού αυτοαποκαλούνται καί `Αγγελοι Απεσταλμένοι τού Θεού τους, γιά νά βάλουν τάξη καί πλήρη Υπακοή καί Υποταγή στου΄ς  μή Πιστούς .    Αντίθετα οί `Ελ-ληνες ποτέ δέν έκαναν σέ κανέναν Θρησκευτικό Πόλεμο, ούτε επέβαλαν ποτέ σέ άλλους τό τί  θά πιστεύουν, καί ποιόν Θεό θά επικαλούνται, ποτέ δέν Προσκύνησαν κανένα Θεό, καί όταν τόν επικαλούνταν ήταν όρθιοι καί κοιτούσαν πρός τά επάνω,  πρόσωπο μέ πρόσωπο. Τιμούσαν καί Σέβονταν τούς Θεούς όπως κάποιος σέβεται  τόν Δασκαλό του  τόν Πατέρα του. `Αν δέν ήταν μάλιστα ευχαριστημένοι       από αυτό πού ζητούσαν τά έβαζαν καί μαζί του.`Εχουμε καί πολλά παραδείγματα θνητών νά τά βάζουν ίσος πρός ίσο μέ κάποιον Θεό,  Μόνο μπροστά στούς Νεκρούς τους Προσκύναγαν. Όπως

ΦΙΔΑΝΘΡΩΠΟΙ (ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΙ) ΚΑΙ Η ΠΑΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ-ΧΘΩΝ!!!

  ΑΝΘΡΩΠΟΙ-ΦΙΔΙΑ ΚΕΚΡΟΨ, Ο ΠΡΩΤΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΕΡΕΧΘΕΥΣ ΚΑΙ ΕΡΙΧΘΟΝΙΟΣ,ΤΥΦΩΕΥΣ Ο ΠΙΟ ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ-ΦΙΔΙ, ΚΑΔΜΟΣ ΟΦΙΩΝ Ή ΟΦΙΩΝΕΥΣ, ΤΡΙΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΠΩΣ: ΟΙ ΦΙΔΟΘΕΟΙ ΤΩΝ ΛΙΜΝΩΝ, ΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΩΝ, ΤΩΝ ΠΟΤΑΜΩΝ ΟΠΩΣ Ο ΑΧΕΡΩΝΤΑΣ ΠΟΥ ΠΑΛΕΨΕ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΦΙΔΙΑ-ΔΡΑΚΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΦΥΛΑΝΕ ΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΠΥΘΩΝ, ΛΑΔΩΝ, ΑΡΓΟΣ ΚΤΛ. Η μάχη του Ηρακλή με τον Αχελώο ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΩΝΤΑΣ ΟΣΟ ΠΙΟ ΛΗΤΑ ΚΑΙ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΑ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΑΥΤΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΗ ΓΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΟΝΤΑ, ΑΣ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΟΚΟΤΕΣ ΥΠΑΡΞΕΙΣ ΤΟΣΟ ΣΕ ΦΥΣΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ.Ο ΚΕΚΡΩΠΑΣ, ΔΙΑΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟΝ ΑΚΤΑΙΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ. Ο ΚΕΚΡΟΨ ΛΟΙΠΟΝ, ΚΑΤΑ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑ, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΥΡΑ, ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΟΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ Η ΓΑΙΑ ΕΙΧΕ ΘΥΜΩΣΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΝΟΥΣΕ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ( Επίγειες τερατογεννέσεις χωρίς την συγκατάθ