Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Translate

P.B.V. = ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ....ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ......!!!!!!!!!



Όταν η Lady Gaga συναντήθηκε με τον Πρίγκιπα της Αγγλίας στις 7 Δεκεμβρίου του 2016, δήλωσε ότι ακριβώς μπροστά της, ο πρίγκηπας Τσαρλς μετατράπηκε σε ερπετό 8 ποδιών.
Η Lady Gaga λέει ότι η αληθινή μορφή του Πρίγκηπα Charles, είναι ενός ερπετού. Με άλλα λόγια, είναι ένας αλλασσόμορφος . Ισχυρίστηκε ότι τον είδε να αλλάζει σχήμα μερικές φορές κατά τη διάρκεια της παράστασης στο Royal Variety Performance του Λονδίνου.
«Ο πρίγκιπας Κάρολος ήταν οκτώ πόδια ψηλός, με κίτρινα μάτια που τρεμόπαιζαν και φολιδωτο δέρμα στο χρώμα του ιγκουάνα» Τον είδε επίσης να αλλάζει όψη μπροστά στους θεατές ενώ ερμήνευσε το τραγούδι «A Million Reasons».
«Το πρόσωπό του άλλαξε ανάμεσα στο πλήθος από άνθρωπο σε ερπετό. Μπορούσα να δω τα δόντια του ερπετού που έλαμπαν στο φως από την απέναντι πλευρά της αίθουσας».
Δεν είναι η πρώτη φορά που βγαίνουν στην επιφάνεια τέτοιοι ισχυρισμοί για τα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Βγήκε μάλιστα στην δημοσιότητα σε όλα τα μέσα ενημέρωσης, και Twitter, μια παρόμοια αναφορά για την Βασίλισσα, που έκανε το ίδιο πράγμα στη διάρκεια της γιορτής των 90ων γενεθλίων της.

Υπήρχαν ακόμη και αναφορές της αγαπημένης πριγκίπισσας Νταϊάνας, που τα είπε όλα online. Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα έδωσε μερικές πραγματικά σπάνιες πληροφορίες για την βασιλική την οικογένεια του Ηνωμένου Βασιλείου.
Το καλοκαίρι του 1998 οι εκδόσεις περιοδικών «Star» στις Ηνωμένες Πολιτείες είχαν δημοσιεύσει ένα άρθρο με πληροφορίες από μια ανώνυμη πηγή για το παγκοσμίως διάσημο Buckingham Place.
Αυτή η πηγή είχε δηλώσει ότι η πριγκίπισσα Νταϊάνα της Ουαλίας, είχε πολλά κρυμμένα μυστικά, όπως επίσης ανάφεραν ότι δεν θάφτηκε σε ένα μυστηριώδες νησί, όπως πιστεύουν όλοι.
Οι φήμες γίνονται ολοένα και μεγαλύτερες, και υπάρχει άμεση σύνδεση με άλλους αλλασσόμορφους που βρίσκονται σε θέσεις επιρροής σε όλο τον κόσμο – με τους Illuminati. Αξιοσημείωτα στοιχεία και αναφορές, περιλαμβάνουν και τον Προέδρο Obama.
* Το ακυκλοφόρητο τραγούδι του Prince που αναφέρεται στον Πρίγκιπα Κάρολο ως «αλλασσόμορφο ερπετό – Shapeshifting Reptilian»
Ο Μπεν Σμιθ, -μουσικός συγγραφέας – εργάζεται επί του παρόντος σε μια βιογραφία του ποπ ειδώλου Prince, ο οποίος πέθανε πέρυσι, και ισχυρίστηκε ότι άκουσε ένα εντυπωσιακό ακυκλοφόρητο τραγούδι που αποκαλύπτει ότι ο πρίγκιπας Κάρολος της Αγγλίας παραδέχθηκε ότι είναι ερπετό στην εκδήλωση μόδας του «De Beers και Versace -Diamonds Are Forever», το 1999.

Το αυτοβιογραφικό τραγούδι που έγραψε ο Prince, ισχυρίζεται ότι ο Κάρολος της Ουαλίας «αποκάλυψε τον πραγματικό εαυτό του» στον Prince, ενώ τον χαιρέτησε στο κόκκινο χαλί κατά τη διάρκεια γιορτής της επίδειξης του οίκου μόδας. Σύμφωνα με τον Σμιθ, που άκουσε κάθε λεπτό της μουσικής που κυκλοφόρησε ο Prince, καθώς και χιλιάδες άλλα αδιάφορα κομμάτια, αναφέρει
«Ήξερα πότε αστειευόταν και πότε μιλούσε σοβαρά. Σε αυτό το τραγούδι (Royal Reptiles-Βασιλικά Ερπετά) ακούτε το Πρίγκιπα να διαμαρτύρεται για η δύναμη που του κλέβουν. Είναι γεμάτο, θυμό και οργή», εξήγησε.
Το τραγούδι του Prince έλεγε:
«Ήταν βασιλικό καλωσόρισμα;…. Με τα ψυχρά σας όνειρα, βασιλιάδες ερπετά, ο Τσάρλι είναι ερπετό, η Λίζι είναι ερπετό, θέλουν να φάνε εσένα και εμένα.»
Το τραγούδι καταγράφηκε το 1999, με τίτλο «Royal Reptiles» και προορίζονταν να εμφανιστεί στο «Princes ‘Rave Un2 του Joy Fantastic album», που κυκλοφόρησε το 1999, αλλά αποφασίστηκε να μην συμπεριληφθεί το αμφιλεγόμενο κομμάτι στο άλμπουμ.
Ο Smith λέει ότι δεν εκπλήσσεται από αυτή την απόφαση. Είπε ότι όχι μόνο το ύφος της μουσικής είναι πολύ διαφορετικό από το είδος της παραγωγής που ο Prince δούλευε τότε, αλλά η φύση του τραγουδιού ήταν τόσο αμφιλεγόμενη που αποφασίστηκε να μη βγεί σε δημόσια κυκλοφορία.
Ο Abbie K, φανατικός θαυμαστής του Prince, είπε ότι ο ποπ σταρ ίσως ήθελε να κυκλοφορήσει το κομμάτι σε μεταγενέστερη ημερομηνία, καθώς ποτέ δεν φοβήθηκε να μιλήσει ελεύθερα, ακόμη και στα πιο αμφιλεγόμενα θέματα.
«Μίλησε για τις χημικές ουρές από τους αεροψεκασμούς στην εθνική τηλεόραση, όταν κανείς δεν τολμούσε να μιλήσει για αυτές τις δράσεις», δήλωσε ο Abbie K, «Κατέδειξε τους Illuminati. Είπε την αλήθεια για την παγκόσμια εξουσία. Δεν φοβόταν τίποτα και κανέναν ».
Δεν είναι η πρώτη φορά που εμφανίστηκαν δημοσιεύσεις και καταγγελίες σχετικά με τον Πρίγκιπα της Ουαλίας ότι ειναι αλλασσόμορφο ερπετό. Ακόμη και η ίδια η πριγκίπισσα Ντιάνα, ισχυρίστηκε ότι ο πρώην σύζυγος της είναι ερπετό, όπως και όλη η οικογένεια. Οι δηλώσεις της καταγράφτηκαν από έναν στενό της φίλο λίγο πριν το θάνατό της από τροχαίο ατύχημα.
Prince Exposes Illuminati Depopulation Plans
https://www.youtube.com/watch?v=bwjefpNkuas

Britney Spears: Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ William ΕΙΝΑΙ… ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΣ

«Είχε λαμπερά δόντια, μαύρα μάτια και λέπια που έλαμπαν σε όλο το σώμα του. Σας λέω ότι ο τύπος δεν είναι άνθρωπος».
Η Britney Spears
φέρετε να είπε σε στενούς φίλους και το προσωπικό της ότι ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ είναι ερπετό που «αλλάζει» μεταξύ ανθρώπινης και ερπετοειδούς μορφής, σε στιγμές αυξημένης διέγερσης.
Σύμφωνα με το yournewswire.com, από όπου προέρχεται αυτή η παράξενη είδηση, η Britney Spears εξήγησε ότι είχε ένα «ρομάντσο στον κυβερνοχώρο» με τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ πριν εκείνος παντρευτεί. Φέρεται να δήλωσε ακόμα ότι πέρασε πολύ χρόνο σε e-mails, συνομιλίες και βτιντεοκλήσεις με τον πρίγκιπα William οπότε και έκαναν σχέδια να συναντηθούν για ένα γεύμα μαζί.
Ωστόσο, το ραντεβού ακυρώθηκε κι αυτό γιατί όπως φέρεται να αποκαλύπτει η Britney, είδε τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ «να αλλάζει μορφή από άνθρωπος σε ερπετοειδές, δύο φορές».
Συμπληρώνει λέγοντας πως ο William είχε «το χρώμα του βρώμικου πιάτου, ένα ασθενώς γκρίζο χρώμα», όταν έπαιρνε την ερπετοειδή του μορφή. «Έχει λαμπερά δόντια, μαύρα μάτια και λέπια που λάμπουν σε όλο το σώμα του. Σας λέω ότι ο τύπος δεν είναι άνθρωπος».
Για όλα αυτούς τους ισχυρισμούς υποτίθεται πως υπάρχουν σχετικές φωτογραφίες και videos που επιβεβαιώνουν τα λεγόμενα της Britney για τον William, αλλά προς το παρόν δεν έχουν βγει στο φως.
«Δεν είναι μόνο ο Γουίλιαμ», φέρετε να συνεχίζει στις δηλώσεις της η Britney, «είναι το μεγαλύτερο μέρος της βασιλικής οικογένειας».
Για όλα αυτά που υποτίθεται ότι έχει πει η Britney Spears, το Παλάτι του Μπάκιγχαμ βρίσκεται σε ανησυχία, μη τυχών και έρθουν στο φως τα αποδεικτικά αυτά στοιχεία.
Britney Spears: Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ William ΔΕΝ είναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ αλλά ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΣ
Ο «γλυκός και γοητευτικός» πρίγκιπας Γουίλιαμ, φέρεται να κατηγορείται ακόμα ως αρχιερέας της κυρίαρχης γενιάς ερπετοειδών-Illuminati.
Δεν είναι σαφές αν όλα αυτά, είναι προϊόν φαντασίας ή σάτιρας, κάποιο διαφημιστικό κόλπο. Οπότε ας κρατούμε κάποιες επιφυλάξεις για όλα τα παραπάνω, καθώς όπως συνηθίζεται άλλοι τα αμφισβητούν και άλλοι τα αποδέχονται ως αυθεντικά…
Εντύπωση, ωστόσο, προκαλεί το γεγονός ότι από παλιά κυκλοφορούν αρκετά δημοσιεύματα με παρόμοιο περιεχόμενο, τα οποία δεν φαίνεται να διαψεύδει το ίδιο το Μπάκιχαμ, παρά μόνο διάφορα σκεπτικιστικά sites. Άραγε είναι αληθινά δημοσιεύσεις του τύπου: Η Αποκάλυψη της πριγκίπισσας Νταιάνα: Ερπετά Όλη η Βασιλική Οικογένεια, ακόμα ότι η Η Βασίλισσα Ελισάβετ είναι ερπετό και όχι άνθρωπος, ή επιπλέον τις σχετικές φερόμενες ως δηλώσεις του Προέδρου Πούτιν ότι η Βασίλισσα Ελισάβετ «δεν είναι άνθρωπος»
Άραγε πόσο μπορεί όλα αυτά να είναι πραγματικά; Πόσο μπορεί να είναι ψεύτικα; Ή… πόσο μπορεί να παρουσιάζονται ως σατυρικά αλλά με αρκετές αλήθειες μέσα τους;
diadrastika.com


Σχόλια

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

P.B.V. = Ι ΜΕΤΑΞΑΣ Η ΕΛΛΑΣ ΠΟΛΕΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΞΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ.....!!!!!

Η ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΣΟΛΙΝΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΜΕΤΑΞΑ ΣΤΙΣ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1940 - Στις 18 Νοεμβρίου 1940 ο Μουσολίνι εκφώνησε ένα δημόσιο λόγο στον οποίο ανάμεσα στα υπόλοιπα παράλογα και ανερμάτιστα, κατηγορούσε την Ελλάδα σαν υπεύθυνη για την εισβολή των  Ιταλών, ενώ απέδωσε την αποτυχία των Ιταλών να καταλάβουν την Ελλάδα στην φύση του εδάφους της Πίνδου. - Η ομιλία αυτή είχε το εξής περιεχόμενο:  "Αφού εκάμαμεν υπομονήν επί μακρόν αφηρέσαμεν το προσωπείον από μιαν Χώραν εγγυημένης από την Μεγάλην Βρετανίαν, από έναν ύπουλον εχθρόν: την Ελλάδα. Ήταν ένας λογαριασμός που περίμενε την εξώφλησιν του.  Πρέπει να είπω ένα πράγμα που ίσως θα ξενίση μερικούς Ιταλούς φίλους της Κλασσικής Εποχής αλλά καθυστερημένους για την ιδική μας:  Οι Έλληνες μισούν την Ιταλία όπως κανείς άλλος λαός. Το μίσος αυτό εκ πρώτης όψεως φαίνεται ανεξήγητον, είναι όμως γενικόν, βαθύ, άσβεστον εις όλας τας τάξεις, εις όλας τας πόλεις, εις τ

P.B.V. = ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ......!!!!!!!!!!!!

Το σύμβολο που καθιερώθηκε υπερβαίνοντας σε κάποιες περιπτώσεις ακόμα και την Ελληνική Σημαία, ως το απόλυτο και διαχρονικό σύμβολο   των Ελλήνων που οι ίδιοι ή οι πρόγονοί τους έχουν επουράνια καταγωγή (και δη από τον Σείριο), των Ελ, των απόγονων των Ολύμπιων Θεών, της Ομάδας Έψιλον και, γενικότερα, των Ελλήνων που θεωρούν ότι είναι (ή που πραγματικά είναι) Γνήσιοι Έλληνες στην ψυχή, στο πνεύμα, στην καρδιά, στο DNA. Το σύμβολο αυτό, δεν είναι σταθερό, αν και είναι ευρέως διαδεδομένο. Άλλοτε εμφανίζεται με έναν ισοσκελή σταυρό, δηλαδή ως Э+Є, άλλοτε χωρίς, ως ЭIЄ, αλλά και χωρίς τίποτα, ως ЭЄ όπως εκείνο στον θρόνο του Μίνωα, στην Κνωσό. Νόμισμα των Δελφών από το Αρχαιολογικό Μουσείο Στο βιβλίο του Πλουτάρχου, ο οποίος ήταν ο δια βίου ιερέας του Απόλλωνα «Περί του Ε του Εν Δελφοίς», στήνεται ένας διάλογος για ένα Ε που υπάρχει (ή μάλλον που υπήρχε) στη μετόπη του Απολλώνιου ναού. Αξίζει να σημειώσουμε πως, σύμφωνα με κάποιες εκδοχές της μυθολογίας, ο Απόλλω

P.B.V. = ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΛΕΠΡΟΙ...ΠΟΥ ΕΞΟΡΙΣΕ Ο ΡΑΜΣΗΣ Γ"...??? ΕΝΑ ΚΑΛΑ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΜΥΣΤΙΚΟ... ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ.....!!!!!!

Η κληρονομική ΛΕΠΡΑ των Εβραίων  .   Η Νευρική,Αναισθητική ..ασθένεια, ή  ΛΑΖΑΡΕΙΟΣ ΛΕΠΡΑ.....!!!!! Άνοιξη  1998, συζητώντας με τον κ. Γ. Γκιόλβα μου διηγήθηκε το πώς στη ΝΑΣΑ πρίν λίγα χρόνια, από ένα τυχαίο περιστατικό κατά την ετήσιαν υγειονομικήν εξέτασιν των μελών της διέγνωσαν οι ιατροί της μίασμα ΛΕΠΡΑΣ στο ΑΙΜΑ του διοικητού Διευθυντού των και εθορυβήθησαν δια την προέλευσίν του Το μίασμα ήταν από τα κατάλοιπα ΛΕΠΡΑΣ και μάλιστα της Λαζαρείου λέπρας, της νευρικής ή αναισθητικής, δηλαδή, της αθλιοτέρας μορφής.  Αυτό το είδος της λέπρας προξενεί εις τους ασθενείς αισθητικάς διαταραχάς, νευραλγίας και ρευματοειδείς πόνους. Μιάσματα ως γνωστών ΚΛΗΡΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ εις τους απογόνους και από άλλες φοβερές ασθένειες. Π.χ. ψώρα, σύφιλι, βλενόρροια, φυματίωση  , κτλ.   Νέα έκπληξις στους Ιατρούς, πως και διατί.  Και μετά από κοπιώδη έρευνα διεπίστωσαν ότι ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ της ΝΑΣΑ (Δ/ντης Διοικητικός, όχι επιστήμων) ήτο Εβραίος και ερευ

P.B.V. = ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΙΧΩΡ....!!!!! ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΟΜΗΡΟΣ ΚΑΙ O ΠΛΑΤΩΝ....!!!

 Διαβάζουμε  Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση Κατά την  ελληνική μυθολογία  ο  ιχώρ [1]  είναι το αιθέριο χρυσό υγρό  [2]  που είναι το αίμα των θεών, αλλά και των αθανάτων. Στην  αρχαία ελληνική γραμματεία  αναφέρεται από τον  Πλάτωνα  στον  Τίμαιο  (83c5) και σε πολλούς ασθενείς του  Ιπποκράτη [3] [4] [5] [6]  Αυτό το αιθέριο ρευστό λέγεται ότι διατηρεί τις ιδιότητες των τροφίμων και των ποτών των αθανάτων,  [7]  δηλαδή την αμβροσία και το νέκταρ. θεωρείται ότι είναι χρυσό στο χρώμα, καθώς και θανάσιμα τοξικό για τους θνητούς. Σύμφωνα με κάποιες αναφορές, κατά τις επιθέσεις εναντίον θεών γνωστών ημίθεων και ηρώων, σε περίπτωση τραυματισμού των τελευταίων, απελευθερωνόταν ιχώρ. Αναφέρεται ως το περιεχόμενο του  κυκλοφορικού συστήματος  του χάλκινου προστάτη  γίγαντα  της  Κρήτης ,  Τάλω . Κατ' άλλους όμως το "αίμα" του γίγαντα ήταν υδράργυρος. Λέγεται επίσης ότι Ιχώρ και όχι νερό κυλά στον ποτ

ES -PANA - ΙΣ ΠΑΝΙΑ .. Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑ....ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ..!!!! "Βάσκοι - Μια προϊστορική ελληνική φυλή στην σύγχρονη Ισπανία"

Η Ισπανία ανέκαθεν υπήρξε αγαπημένος προορισμός των Ελλήνων από τα αρχαία κιόλας χρόνια… Ο Ηρακλής πρώτα πρώτα είχε εκστρατεύσει εκεί, γεγονός που πιστοποιείται από τον Φάρο του στην σημερινή Κορούνια, από το όνομα «Πυρηναϊκή», το οποίο απεδόθη στην χερσόνησο από τον ίδιο προς τιμήν της γυναίκας του Πυρήνας αλλά και από χιλιάδες ακόμη πόλεις που ιδρύθηκαν από εκείνον. Ο γιος του Ηρακλή, επιπλέον, ονομαζόταν Ίβηρας και θεωρούνταν γενάρχης της Ιβηρίας! Χαρακτηριστική της παρουσίας του μεγάλου αυτού ήρωα στην εν λόγω περιοχή είναι και η ονομασία της σημερινής Διώρυγας του Γιβραλτάρ, που παλαιότερα έφερε το όνομα «Ηράκλειες Στήλες»!  Αρκετά χρόνια αργότερα έφτασε η σειρά αρχικά του Διονύσου να επισκεφθεί εκείνα τα μέρη και έπειτα του Οδυσσέα, ο οποίος σύμφωνα με την παράδοση ίδρυσε την πόλη Ιβηρία στην θέση που βρίσκεται η σημερινή Λισσαβώνα! Λέγεται μάλιστα πως ο Διόνυσος μετονόμασε την Εσπερία (παλιά ονομασία Ισπανίας) σε Ισπανία, προς τιμήν του στρατηγού Πάνα, ο οποίο